Vendégkönyv

6 hozzászólás a(z) “Vendégkönyv” bejegyzéshez

 1. Hajnal András

  Kedves Almádi Gombászok Asztaltársasága,Kedves gombászó kollégák!
  Remek,jól áttekinthető, jól működő, s ami fontos, gyors honlapot sikerült készítenetek.Gratulálok!Hajnal András

  Válasz
 2. Vicai Erika

  Szeretnék köszönetet mondani Szenthe Lászlónak és az almádi gombászoknak a II. országos amatőr gombafelismerő vetélkedő színvonalas megrendezéséért. Ha lehetséges, szeretném megosztani a vetélkedő egyik résztvevője – aki egy budapesti általános iskola 3. osztályos tanulója -, Mezei Benedek (TIT Budapest) néhány mondatos élménybeszámolóját.

  „Nagy élmény volt részt venni ezen a vetélkedőn. Nagyon barátságos, kedves emberek fogadták a résztvevőket, ezért én egy csészegombányit sem izgultam a verseny előtt, és örültem, hogy újra találkozhattam Auer Péterrel is, aki a TIT-es gombászklub vezetője.

  A vetítésen szereplő gombák közül néhány jellegzetes, könnyen felismerhető gomba volt (lilatönkű pereszke, óriás bocskorosgomba), és jó néhány olyan is, amikor a hozzá mondott információ segített (epeízű tinóru, büdös galambgomba). Több becsapós feladványt is kaptunk, nehéz volt felismerni – nem is sikerült – a nagy döggombát, helyette kajsza lisztgombát írtam, a karcsú őzlábgomba helyett pedig csipkés őzlábgombát, mert a kalap széle csipkézett volt a fotón. Hat gombát helytelenül ismertem fel, de most már tudom, hogy mire kellett volna figyelni.

  Küzdelmes és izgalmas volt leírogatni a 66 gombanevet egymás után, én még nem tudok olyan gyorsan írni, nehéz volt tartani a gyors tempót. Pontosnak kellett lenni, mert ha már leírtuk a választ, nem lehetett azon változtatni. Nagyon tetszett, hogy villámkérdésekkel dőlt el, hogy az azonos pontszámúak közül ki hányadik helyezett lesz. Az eredményhirdetés után még beszélgethettünk egymással, és örülök, hogy megismertünk Balatonalmádiban, Szombathelyen, Sopronban és más városokban élő gombászokat is.”

  Válasz
 3. Gönczi Nóra

  Szép napot!

  Érdeklődni szeretnék, hogy hogyan is lehet Önökkel felvenni a kapcsolatot. Szeretnénk a párommal és a kisfiunkkal gombász túrán részt venni, remélem, lehet Önökhöz csatlakozni! Vannak esetleg más időpontok is a meghirdetetteken kívül? Mi nem rég költöztünk Csesznekre, a veszprémi piacon ajánlotta Önöket az ellenőr, amikor túrákról érdeklődtünk… Nagyon hálás lennék, ha emailben tájékoztatnának, amennyiben ez nem gond! Minden jót addig is!

  Köszönettel:

  Nóra

  Válasz
 4. Nagy Zoltán

  Tisztelt Szenthe László Elnök Úr!

  Nagy Zoltán preparátor, kiállításszervező vagyok.
  Egy most nyíló múzeumnak készítettem 60 db gomba preparátumot.
  Kérem engedje meg, hogy bemutassam Önnek az elkészült anyagot.
  A képek az alábbi linken tekinthetők meg:

  https://www.flickr.com/photos/zolee181/sets/72157648922510055/

  Amennyiben az anyag megnyerte tetszését, állok rendelkezésére bármilyen kérdésben!
  Köszönöm, hogy időt szakított a levelem elolvasására!

  Tisztelettel: Nagy Zoltán

  Válasz
 5. Filó Istvánné

  Tisztelt Asztaltársaság!

  Érdeklődni szeretnék, hogy milyen formában és hogyan lehet Önökhöz csatlakozni.
  Nyugdíjas vagyok és régi szervezett túrázó, és túráink során rengeteg gombát látunk, de ismerni csak keveset ismerek, de viszont nagyon szeretném ismerni a fajtájukat, ehetőségüket, gyógyhatásukat.
  Mai túrázásunk során jutott tudomásomra az Önök létezése és szeretnék csatlakozni, ha lehetőség van rá, vagy esetleg túrázásukhoz csatlakozni.
  Tisztelettel: Filó Istvánné
  Veszprém

  Válasz
 6. Vidovics Judit

  Tisztelt Asztaltársaság!

  Érdeklődni szeretnék, hogy milyen módon lehetne önökhöz csatlakozni a gombász túrájukhoz, és mikor lesz legközelebb. Mai napon szereztem tudomást Önökről egy gyalogos túrázás alkalmával. Szeretném közelebbről megismerni a gombafajtákat, és ha lehet résztvenni ilyen ismertető túrákon.

  Üdvözlettel:

  Vidovics Judit

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük